Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; miss my classmates =')
Wednesday, December 12, 2012 | 12:10 AM | 0 comments
       ASSALAMMUALAIKUM kepada semua umat islam , dan salam sejahtera kepada yang bukan islam  =) , hey-2 hui-2 , hehe , okee readers today aiena nak story pasal kawan-2 aiena pulak, . sumpah cakap kan rindu sangat dekat kengkawan , lagi-2 syikin , adwa , nabaha , piqah pusut and nik , rindu sesangat bohh , 

        Rindu nak lepak sama-2 , makan ABC , rehat sama-2 ,  gelak ketawa , sedih ,, semua lahh , rindu sangat-2 semua tuh , nanti nabaha and syikin nak pindah (tak confirm lagi) , wuuuu , memang bosann gylee laa kan , ta de diorang tak lengkap hidup aku kat sekolah tuh tahu , ='( , tapi still ada yg lain , kami BESTIE KAMI TAK KAN TERPISAH , ! and tak boleh DIPISAHKAN okee , TAKE NOTE , ! hehe ,. 
      
       Aiena rasa sepanjang cuti neyh kami ta pernah hang sama-2 ouh , rasenye laa , ta de kodd ,. nak tahu tak , ?? cuti neyh kan nabaha dapat new tuttttt , haha , TAHNIAH lahh ye sayang , ! semoga yang neyh oke laa dari si dahi tuh ., wink-2 , haha , jangan maarahh tau , =0 , 
 
      Oke , nanti bila first sekolah kan confirm semua cerita pasal cuti masing-2 kan , haha , aku tak sabar nak dengar story morry korang semua tahu , wahai my bestie aku , aku rindu and sayang korang sesangat tahu , hope korang ponn gytuh tau , jangan tak rindu aku pulakk , haha , tak tahu nak story bende dahh laa , oke laa , korang tengokk gambar dan kenangan kami semua oke ,  =) 

                                                                 

semua tuh bestie saya ,  =) 
                                        


classmates , =)



sorang lagi hilang , #ADWA#



HEY-2 , itu kami. =) .



kami kawan selamanya , auwmmm,. ='(



nabaha and adwa , ! tak senonoh*



itu kami ,. =)


say hi to ADWA , =) kawan saya sehidup sampai mati


syikin ,=) , my lovely bestie , lebiuu girl ,!



nabaha , budak paling bising , ! haha  , dia comel , ramai like dia tahu ,sengetkan kepala anda*



kawan-2 =)



classmates =)



main belon air , haha



nik menangis ouhh , sian dia , hehe



classmates , saya yg paling putih kat situ , haha , wink-2 .




and LASTLY dari kami , =) , we are HAPPY FAMILY , =') 

            hehe , oke tuh semua kawan-2 saya , sehidup semati meyh , ! tuh ponn banyak lagi gambar sebenarnye , tapi penat loorhh nak upload , hehehe  . oke laa , tq  readers bace blog saya yg bersawang-wang neyh , hehe , ASSALAMMUALAIKUM = )












         


Old things | New things